Om os

Vision

Vi bestræber os på at give både dyr og ejere en faglig kompetent og professionel behandling. Det er vigtigt for os at såvel dyr som ejer føler sig godt tilpas, i trygge hænder og kan lide at komme på klinikken. Vi tilstræber en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære.

Medarbejdere

Katrine Langvad
Katrine blev uddannet veterinær i 1984 og åbnede sin egen praksis i 1988. Katrine lægger stor vægt på et holistisk billede af dyr og beskæftiger sig med almen veterinærmedicin herunder reproduktion, men også homøopati, osteopati, og akupunktur. Katrine er primært udkørende til vores kunder med heste.
Leonora Meldgaard
Leonora er uddannet dyrlæge fra KVL, hvorefter hun startede på Nørlund Hestehospital i Silkeborg og sideløbende arbejdede på en smådyrsklinik i Århus. Leonora interesserer sig for haltheds-diagnostik og reproduktion hos heste. Hendes store passion er dog tandarbejde på store såvel som små dyr som hun vil videreuddannelse sig i fremover til stor glæde og gavn for vores klienter.
Cecilie Gunris (På barsel til mid-slut 2018)
Cecilie blev uddannet dyrlæge i 2012. Herfra startede hun arbejde i Nordjylland hvor hun var i 2 år på et kombineret smådyrs- og hestehospital. I februar 2015 blev hun ansat her på klinikken som primær smådyrsdyrlæge, men kan også engang imellem ses ude hos hestene. Cecilie har en særlig interesse i hudproblemer hos smådyrene og bliver løbende videreuddannet indenfor emnet.
Annette Pagh
Annette blev uddannet veterinærsygeplejerske i 1984, og ansat hos Dyrlægen i Fredensborg i 2008. Annette er hovedansvarlig for de indlagte dyr samt operationsforberedelse/afslutning og røngten.
Ann Louise Warner (På barsel til mid-slut 2018)
Louise blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2010, og ansat hos Dyrlægen i Fredensborg sommeren 2015. Louise interesseret sig især for fodring, katte og tandbehandlinger.