Om os

Vision

Vi bestræber os på at give både dyr og ejere en faglig kompetent og professionel behandling. Det er vigtigt for os at såvel dyr som ejer føler sig godt tilpas, i trygge hænder og kan lide at komme på klinikken. Vi tilstræber en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære.

Dyrlæger

 

 

 

 

 

Katrine Langvad

Katrine blev uddannet veterinær i 1984 og åbnede sin egen praksis i 1988. Katrine lægger stor vægt på et holistisk billede af dyr og beskæftiger sig med almen veterinærmedicin herunder reproduktion, men også homøopati, osteopati, og akupunktur. Katrine er primært udkørende til vores kunder med heste.

 

 

 

 

 

Dyrlæge Mette Lundberg ( Barselsvikar)

Mette kommer fra en stilling som klinikdyrlæge på Universitetshospitalet, hvor hun både har været dyrlæge på hestehospitalet og i den udkørende praksis. Mette har stor interesse i medicinske lidelser og akutmedicin hos hest. Mette vil både være at træffe i felten og på klinikken.

 

 

 

 

 

Louise Sundby ( Barselsvikariat )

Louise er uddannet i 2012 fra Københavns universitet. Louise har arbejdet i Dyrlægehuset i Ballerup og Østerbro dyreklinik. Louise er kun at finde i smådyrsklinikken og interesserer sig især for hudlidelser hos hund og kat.

 

 

 

 

 

Leonora Meldgaard ( På barsel til start 2019)

Leonora er uddannet dyrlæge fra KVL, hvorefter hun startede på Nørlund Hestehospital i Silkeborg og sideløbende arbejdede på en smådyrsklinik i Århus. Leonora interesserer sig for haltheds-diagnostik og reproduktion hos heste. Hendes store passion er dog tandarbejde på store såvel som små dyr som hun vil videreuddannelse sig i fremover til stor glæde og gavn for vores klienter.

 

Veterinærsygeplejersker

 

 

 

 

 

Annette Pagh

Annette blev uddannet veterinærsygeplejerske i 1984, og ansat hos Dyrlægen i Fredensborg i 2008. Annette er hovedansvarlig for de indlagte dyr samt operationsforberedelse/afslutning og røngten.

 

 

 

 

 

 

Fie Hedam Mortensen

Fie er uddannet og har fået sin autorisation som veterinærsygeplejeske i Australien i 2012. Fie mangler stadig at blive autoriseret i Danmark og er således ansat som klinikassistent. Fie assisterer bl.a ved konsultation og operation. Desuden har Fie også stor erfaring med heste og rider selv dagligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *