Homøopati

Homøopati er en terapiform baseret på et helhedssyn hvor de synlige sygdomssymptomer betragtes som udtryk for en indre ubalance. Ved valg af lægemiddel lægges der primært vægt på dyrets konstitution og mentalitet, hvilket oftest betragtes som vigtigere end den aktuelle sygdom.

Homøopatiske lægemidler er udviklet på basis af planter, mineraler og dyrisk materiale. Det gives i en stærkt fortyndet og potenseret form, jo tyndere, jo kraftigere virkning. Valget af lægemidlet ses i navnet homøopati, som kan oversættes med lignende lidelse. Princippet hedder, at man behandler med et middel der i koncentreret form fremkalder den samme lidelse.

Sygdomme vi behandler homøopatisk findes især indenfor f. eks. hudlidelser, herunder allergier, gigtsygdomme, bihulebetændelse, kronisk mave/tarmforstyrrelser og voldsomme betændelsestilstande.

Vi har et tæt samarbejde med dyrlæge og homøopat Lise Bang Hansen, som ca. en gang om måneden kommer her på klinikken og behandler patienter. Konsultation aftales direkte med Lise. www.alternativdyrlaege.dk

lises-bog

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *